Reglement Beurs Snellegem

REGLEMENT EN PRAKTISCHE SCHIKKING Rommelbeurs  Snellegem

 1. Inschrijving via inschrijvingsformulier op onze website: oekrainewerkgroepvzw.com   Of telefonisch : 0495 / 708075
 1. Uw deelname is slechts geldig na ontvangst van uw ondertekende inschrijving en na ontvangst van uw voorafbetaling op rekening IBAN: BE65 4700 5132 9996 BIC: KREDBEBB op naam van  OEKRAÏNE WERKGROEP VZW, met vermelding rommelbeurs Snellegem  +  NAAM VAN DE DEELNEMER;
 2. De inschrijvingen worden behandeld volgens ontvangst van uw betaling en dit ten laatste 7 dagen voor aanvang v.d. beurs. Niet vooraf betaalde standplaatsen worden niet toegekend en blijven ter beschikking van de Oekraïne werkgroep
 3. Bij ontvangst van uw betaling wordt uw standplaats toegekend, wij sturen echter geen bevestiging.
 4. De Standen worden verhuurd 4€ per lopende meter, ook verhuur tafels 4€ stoelen 1€
 5. De inrichters zijn niet aansprakelijk voor welke schade ook, zoals diefstal of ongevallen ten gevolge van uw deelname aan deze beurs, noch voor de gevolgen van gedeeltelijke of gehele stroomonderbreking of het niet functioneren van de verwarming.
 6. Er worden geen terugbetalingen gedaan van inschrijvingsgelden bij uitsluiting wegens het niet naleven van wettelijke bepalingen of bij het verstoren van de openbare orde.
 7. Er geldt een totaal rookverbod binnen de gebouwen van zaal De Schelpe Snellegem.
 8. Het binnen brengen van uw goederen kan u doen:  Op Zaterdag vanaf 7u tot 9u toegang via parking.      
 1. Openingsuren voor het publiek zaterdag van 9u tot 17u
 2. Alle uren dienen stipt nageleefd te worden, zowel voor de inbreng van goederen door de standhouders als de openingsuren voor het publiek.
 3. Afval en niet-verkochte goederen mogen niet achtergelaten worden, op politiebevel ook niet in de omgeving van de gebouwen of op de parking.
 4. Na de rommelbeurs dient de zaal ontruimd te zijn tegen 19.00 uur
 5. De verkoop van dranken, voedingswaren en nieuwe goederen zijn niet toegelaten, Alle door de wet geregelde of niet toegelaten goederen of producten zijn verboden.

            Contact via e-mail:  oekraïnewerkgroepvzw@telenet.be  of gsm  0495-708075